Asiakaspalvelu: 0400 484 887

Yritys

Kymppiremontit Oy

Olemme Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjanmaan alueella toimiva luotettava, ammattitaitoinen vesikatto- ja ulkoverhousremontteihin erikoistunut yritys. Meiltä saat myös vinyyliverhoukset sekä perinteiset puuverhoukset. Työllämme on aina 5 vuoden takuu ja maksuaikaa jopa 7 vuotta. Pyydä ilmainen mittaus- ja tarvekartoituskäynti (sis. kirjallisen tarjouksen). Remontin yhteydessä teemme kotitalousvähennys laskelman verottajaa varten.

Miksi valita Kymppiremontit?

Henkilöstöllämme on kokemus satojen pientalojen vesikatto-ja ulkoverhousremonteista.Takaamme asiakkaalle ammattitaitoisen palvelun sekä kilpailukykyisen hinnan. Vesikatto tai ulkoverhousremontin valmistuessa suoritamme lopussa aina asiakkaan kanssa yhdessä lopputarkastuksen. Käymme läpi vaiheittain talolle tehdyt muutokset ja asiakas pääsee itse toteamaan työn tuloksen. Asiakastyytyväisyys varmistetaan lopussa lämpöisellä käden puristuksella.

Suunnitteletko taloosi ulkoverhousremonttia?

Miltä kuulostaisi jos tarjoaisimme sinulle tuotetta 40 vuoden takuulla. Vinyylipanelointi on erinomainen tapa säästä aikaa ja rahaa. Tuote on täysin huoltovapaa ja nopeampi asentaa kuin perinteinen paneeli. Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia paneelin maalauksista, tai siitä alkavatko homeitiöt kukkia seinänpinnassa.

Suomalaista työvoimaa
Kymppiremontit Oy on täysin suomalainen yritys. Maksamme kaikki veromme Suomeen ja työllistämme yli 20 suomalaista ammattimiestä. Hyvin motivoituneet työntekijämme tekevät remonttisi erittäin kustannustehokkaasti. Kysy tarjous ja totea hinnoittelumme edullisuus!

Bannerit